De handen uit de mouwen in Apenheul

De handen uit de mouwen in Apenheul


By Inge - Posted on 09 Maart 2013

Het is de droom van velen: dieren verzorgen in een dierentuin. Voor een aantal dieren(tuin)liefhebbers kan Apenheul deze droom nu werkelijkheid maken. Het dierenpark biedt een uniek arrangement: een volledig verzorgde dag als dierverzorger in Apenheul, met exclusieve kijkjes achter de schermen.

Exclusief
Apenheul biedt een uniek arrangement voor echte dieren(tuin)liefhebbers. Een complete dag, waarbij de deelnemer nauw samenwerkt met de verzorgers van onder andere de doodshoofdaapjes, halfapen, neusapen en gorilla’s. En natuurlijk wordt men voorzien van een heerlijke, uitgebreide lunch.

Handen uit de mouwen
Handen uit de mouwen en kleren aan die vies mogen worden! De deelnemer mag namelijk zelf het voedsel van de apen bereiden en meehelpen met voeren. En uiteraard hoort het schoonmaken van de verblijven ook bij het vak. De dierverzorgers vertellen ondertussen van alles over hun werk en delen hun persoonlijke verhalen over de dieren.

Help de apen in het wild
De deelnemer heeft een fantastische dag én helpt hij meteen de apen in het wild! Het volledige bedrag voor dit arrangement komt namelijk ten goede aan het Apenheul Natuurbehoudfonds. Nieuw is dat je de dag ook voor twee personen kan boeken. Het arrangement wordt aangeboden op enkele woensdagen. Het is aan te raden op tijd te reserveren. Meer informatie, prijs en boekingsmogelijkheden staan op www.apenheul.nl.

 

Foto: Apenheul

Tags