Jubileummeeting 2013: Diergaarde Blijdorp

Jubileummeeting 2013: Diergaarde Blijdorp


By Rutger - Posted on 13 Maart 2013

In 2013 bestaat ZooSite alweer 10 jaar. Vanzelfsprekend willen we dit niet ongemerkt voorbij laten gaan, vandaar dat wij op 12 mei een speciale meeting in Diergaarde Blijdorp organiseren.

Tijdens deze meeting is er niet één, maar zijn er twee rondleidingen gepland.

In de ochtend zal huisfotograaf van Diergaarde Blijdorp, Rob Doolaard, een verkorte fotografie rondleiding geven. Hoe maakt hij al die prachtige foto's van de Rotterdamse dieren? Welke instellingen kun je het beste gebruiken? Je komt er achter tijdens deze rondleiding. Let op! Het aantal plaatsen voor deze rondleiding is beperkt, wie het eerst komt, het eerst maalt.

In de middag zal een rondleiding ons voeren langs een aantal punten achter de schermen van Diergaarde Blijdorp. Hier leer je onder andere wat er gebeurd met dode dieren, welke onderzoeken plaatshebben in de diergaarde, waarom deze onderzoeken worden gedaan en voor welke andere dierentuinen Diergaarde Blijdorp onderzoek doet.

Meer informatie over de meeting, en het inschrijfformulier, vind je op http://www.zoosite.nl/site/community/meeting/voorjaar2013