Best Zoo is weer alle dagen geopend

Best Zoo is weer alle dagen geopend


By Sven - Posted on 03 Maart 2014

Vanaf 1 maart is BestZOO weer elke dag geopend. Vanaf november vorig jaar tot nu waren we doordeweeks gesloten. Het is normaal gesproken te slecht weer in de winter om doordeweeks open te zijn. Achteraf hebben we geen echte winter gehad, desondanks zijn we erg tevreden over de afgelopen vier maanden en hebben we veel geluk gehad met lekker tijdens de weekenden.

We hebben veel kunnen doen de laatste maanden, er is hard gewerkt om het park er weer goed uit te laten zien. En er word nog steeds hard gewerkt om het park met Pasen helemaal tip top in orde te laten zijn.

Er zijn ook al weer de eerste geboortes geweest. Zo loopt er al een kip met 6 kuikens rond in het park en er is vorige week zondag een slingeraap geboren.

Het jonge slingeraapje zit nu samen met haar moeder en een zorgzame tante apart van de groep, omdat daar een paar mannetjes zitten die nogal ruw omgaan met de jongste telg. Het jong (een meisje) houdt zich stevig aan moeders vacht vast met haar handen, voeten en zelfs met haar staart. Slingerapen hebben een grijpstaart die ze als een vijfde ledemaat kunnen gebruiken.

Moeder en jong zijn voor het publiek zichtbaar, ze zitten nu vaak lekker achter het glas te genieten van het zonnetje dat daar op schijnt.

Wilt u het carnavalsgeweld ontsnappen en het jonge slingeraapje met eigen ogen komen bekijken, dan bent u van harte welkom. We zijn vanaf 1 maart weer elke dag geopend van 10.00 u tot 17.00 u.

Tags