Maak deze zomer een wereldreis in de orchideeënhoeve

Maak deze zomer een wereldreis in de orchideeënhoeve


By Sven - Posted on 12 Juli 2016

Stel jouw kompas in de zomervakantie af op de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest en laat de wereldreis van jouw dromen werkelijkheid worden! Droom weg tussen duizenden tropische bloemen in Azië, maak gekke selfies met de clowneske lori’s in ‘Down Under’ Australië en fladder mee met talloze kleurrijke vlinders in het warme Costa Rica. Test jouw overlevingsstrategieën in de nieuwe mangrove speeljungle en spijker je kennis over enge jungledieren bij tijdens de spannende show ‘Meet & Greet met Junglegeheimen’

Ravotten in de nieuwe, overdekte speeljungle
Diep in de mangrovebossen heeft de Orchideeën Hoeve onlangs een avontuurlijke speeljungle van 1.000 vierkante meter gerealiseerd. In deze nieuwe ravotruimte kunnen jonge avonturiers beproeven of ze net als Freek Vonk kunnen overleven in de jungle. Lukt het jou om water uit de grond te pompen, zand over de zandvlakte te vervoeren en de kabbelende beekjes te vermijden door aan een liaan te zwaaien, te kruipen door duistere tunnels of te grijpen naar hangende takken?

Spannende show met vogelspinnen en slangen
Echte ontdekkingsreizigers moeten alle ins en outs weten over sissende slangen, vleesetende planten en harige vogelspinnen… Tijdens de spannende show ‘Meet & Greet met Junglegeheimen’ laten de avonturiers van de Orchideeën Hoeve jou elke dag in de zomervakantie om 14:00 uur kennis maken met gevaarlijke dieren uit de jungle zoals gifkikkers, stekelige planten en schildhagedissen. De show duurt twintig minuten en toegang is gratis op vertoon van een geldig dagentreebewijs.

De Orchideeën Hoeve is geheel overdekt en daarmee niet afhankelijk van weersomstandigheden. Kijk voor meer informatie over het zomerprogramma in de Orchideeën Hoeve op www.orchideeenhoeve.nl.