Speur in de herfstvakantie mee naar junglegeheimen in de Orchideeën Hoeve

Speur in de herfstvakantie mee naar junglegeheimen in de Orchideeën Hoeve


By Inge - Posted on 06 Oktober 2016

In de herfstvakantie kan er in de Orchideeën Hoeve gespeurd worden naar de gekste en diepste geheimen uit de jungle. Van 15 tot en met 30 oktober wordt elke junglemysterie in het geheel overdekte park opgelost tijdens de geheimzinnige speurtocht en de spannende show ‘Meet & Greet met Junglegeheimen’. Daarnaast onthult de Orchideeën Hoeve op 15 oktober haar grootste geheim: de splinternieuwe ‘zwevende’ bloementuin.

Geheimzinnige tocht
De geheimzinnige tocht neemt de jonge avonturiers mee op een spannende reis over wildpaden en touwbruggen waarbij ze geleid worden langs planten die vliegjes oppeuzelen, apen die vogelgeluiden maken en dansende schildpadden. Tijdens de route worden alle zintuigen op scherp gezet. Met behulp van de handen en de speurneus moet er geraden worden welke junglegeheimen de holle boomstammen verbergen. De geheimzinnige tocht is van 15 tot en met 30 oktober voor € 1,50 af te halen bij de entree van de tuinen.

Spannende show voor jong en oud
Tijdens de ‘Meet & Greet met Junglegeheimen’ verklappen de avonturiers van de Orchideeën Hoeve aan de hand van levensechte voorbeelden geheimen van gevaarlijke jungledieren. Ben jij niet bang voor kronkelende slangen, glibberige gifkikkers en harige vogelspinnen? Kom dan van 15 tot en met 23 oktober elke dag om 11.30 en 14.00 uur en op woensdag 26, zaterdag 29 en zondag 30 oktober om 14.00 uur naar de show ‘Meet & Greet met Junglegeheimen’.

Opening nieuwe bloemenattractie
In het diepste geheim werkte de Orchideeën Hoeve de afgelopen maanden aan een splinternieuwe uitbreiding: de ‘zwevende’ bloementuin. Vanaf 15 oktober is deze sprookjesachtige bloemenwereld geopend waarin duizenden kleurrijke zomerbloeiers een oneindige wolk vormen. Een uniek concept dat geïnspireerd is op de wereldberoemde Japanse kersenbloesemperiode.

De Orchideeën Hoeve is overdekt en daarmee niet afhankelijk van weersomstandigheden. Kijk voor meer informatie over de herfstvakantie in de Orchideeën Hoeve op www.orchideeenhoeve.nl.