Olmense zoo "onder water"

Olmense zoo "onder water"


By Sven - Posted on 04 November 2016

Aquariumclub Zilverhaai Beringen organiseert van 10 tot 13 november 2016 een aquariumtentoonstelling in de Olmense Zoo, Bukenberg 45, 2491 Olmen-Balen.

De Aquariumshow is te bezoeken via een aparte ingang van 10 tot 20 uur, toegang € 6.

Voor de Zoo en de Aquariumshow samen is de toegangsprijs € 12,50.
Zoo is open van 10 tot 16 uur.

Het is de allereerste keer dat in Balen een aquariumtentoonstelling plaats heeft.
In een prestigieus Aquapaviljoen, speciaal opgebouwd voor deze gelegenheid, zijn door aquariumliefhebbers met jarenlange ervaring prachtige vivariums en biotopen opgebouwd en ingericht.

Een rijke presentatie van gewone inheemse- tot bijzonder kleurrijke vissen uit tropische gebieden stelen de show. Zo zal o.a. de populaire Nemo en Dory in één van de vele aquaria te bewonderen zijn. Op de website www.zilverhaai.be is uitvoerig beschreven met passend beeldmateriaal wat je zoal mag verwachten (hoofdmenu>aquariumshow).

Natuurlijk is de Olmense Zoo met al zijn facetten ook een bezoekje waard.

De leukste vis van de hele wereld?

Dat is op dit ogenblik zonder twijfel Dory! Het blauwe visje verschuilt zich van 10 tot 13 november samen met haar vriendjes in de verbazingwekkende onderwaterwereld van de Olmense Zoo. Niet vergeten dus om deze malle visjes te gaan zoeken! Benieuwd in welke van de meer dan 50 aquaria je de schattige - en ietwat vergeetachtige - Dory zult vinden. Maak daarnaast kennis met de honderden andere vissen die hier zwemmen: lieve neonvisjes, knotsgekke guppy’s, beruchte piranha’s etc...

Klaar voor deze boeiende ontdekkingsreis doorheen de tropische wateren?