de Orchideeënhoeve opent jungletheater

de Orchideeënhoeve opent jungletheater


By Sven - Posted on 06 April 2017

Op Goede Vrijdag opent de Orchideeën Hoeve om 14:00 uur de deuren naar het gloednieuwe Jungletheater. In deze kersverse showruimte waant de bezoeker zich even in een tropisch regenwoud, waar ze een goedgemutste ontdekkingsreiziger tegenkomen. Vanaf de boomstamzitjes neemt de ontdekkingsreiziger de bezoeker mee in een spannend verhaal over vleesetende planten, giftige vlinders en reusachtige slangen.

Het Jungletheater

Thomas en Jeroen Maarssen, eigenaren van de Orchideeën Hoeve, zijn trots op de nieuwe aanwinst in het tropische park. “De grote belangstelling voor eerdere shows als de ‘Meet en Greet met Junglegriezels’ en ‘De Spannende Show’ waren voor ons aanleiding om een vaste ruimte in te richten voor de shows: het Jungletheater”, vertellen de broers. Het kersverse Jungletheater heeft een oplopende tribune met boomstamzitjes en is tropisch aangekleed. Ook technische snufjes hebben hun intrede gedaan in het nieuwe theater. “Door verduistering, spectaculaire beelden, licht- en geluidseffecten beleeft de bezoeker de show in het nieuwe theater nog intenser”, verklappen de broers.

De ontdekkingsreiziger

Op ludieke wijze introduceert de ontdekkingsreiziger zichzelf in de gloednieuwe jungleshow die vrijdag 14 april om 14:00 uur voor het eerst publiekelijk te bewonderen is. De reiziger kent de jungle op zijn duimpje en vertelt aan de hand van levensechte voorbeelden over zijn grappige, spannende en vreemde vondsten uit de rimboe. Een bewegende plant, een verliefde schildpad en een harige vogelspin komen allemaal voorbij. De ‘koele kikkers’ uit het publiek mogen na de show op de foto met één van de jungledieren.

Feestelijke opening

Jong en oud is van harte uitgenodigd om de feestelijke opening van het Jungletheater op vrijdag 14 april bij te wonen. Naast het aanschouwen van de nieuwe jungleshow om 14:00 uur zullen een ballonartiest en schminkers zorgen voor extra veel jungledieren. In het paasweekend en in de meivakantie is de splinternieuwe jungleshow ook te bewonderen. De show is gratis op vertoon van een geldig dagentreebewijs.