Ontdek de sterren van de jungle in Orchideeënhoeve

Ontdek de sterren van de jungle in Orchideeënhoeve


By Sven - Posted on 14 Februari 2018

In de jungle leven tal van bijzondere, bizarre en grappige talenten. In de voorjaarsvakantie staan deze sterren bij de Orchideeën Hoeve in de spotlight. Van 17 februari tot en met 4 maart kan de bezoeker in het overdekte park kennis maken met de Max Verstappen van de tropen, op de foto met tropische schoonheden en echte wereldrecordhouders ontmoeten. Wie zijn eigen talent wil ontdekken kan op talentenjacht met Freek Duck of aanschuiven bij de spannende Junglefreakshow.

Junglefreakshow
Wegens de uitzinnige reacties op de Junglefreakshow van vorig jaar, kunnen bezoekers ook in de voorjaarsvakantie deelnemen aan deze uitdagende show. In een half uur tijd wordt jong en oud uitgedaagd met jungle-opdrachten waarbij het niet alleen om kennis draait, maar ook om snelheid en lef. “Uiteraard hebben wij de show ondergedompeld in ons nieuwe jaarthema ‘Natuurtalent’ en zal er een aantal nieuwe jungledieren te bewonderen zijn”, verklapt ranger Richard van de Orchideeën Hoeve. De Junglefreakshow duurt 30 minuten en wordt gegeven op za. 17, zo. 18 en wo. 21 februari om 14.00 uur. Van za. 24 februari tot en met zo. 4 maart is de show dagelijks bij te wonen om 11.30 en 14.00 uur.

Nieuwe speurtocht
In de nieuwe speurtocht neemt het dappere eendje Freek Duck de jongste bezoekers mee op talentenjacht door de tuinen. Wanneer de avonturiers in de dop zich een weg weten te banen langs avontuurlijke paden, clowneske lori’s en fladderende vlinders kunnen ze Freek helpen aan de titel ‘Ster van de Jungle’. Dit jaar is er voor het eerst ook een aangepaste speurtocht voor de allerkleinsten met makkelijke vragen en puzzels. Beide speurtochten zijn vanaf de voorjaarsvakantie verkrijgbaar bij de ingang van de tuinen voor € 1,00 en is inclusief een klein presentje na afloop. De Orchideeën Hoeve is overdekt en daarmee niet afhankelijk van weersomstandigheden. Kijk voor meer informatie over de voorjaarsvakantie op www.orchideeenhoeve.nl.