Junglefreakshow terug in de orchideeënhoeve

Junglefreakshow terug in de orchideeënhoeve


By Sven - Posted on 19 April 2018

Wegens groot succes brengt de Orchideeën Hoeve de Junglefreakshow in de meivakantie terug op de planken. Van 27 april tot en met 13 mei bestijgen de rangers van het tropische park het podium weer om het publiek op de proef te stellen met spannende opdrachten en junglevragen. Griezelige dieren zoals een meterslange slang en de zenuwslopende kokosnotenrace komen in deze interactieve show voorbij en laat het publiek op het puntje van de boomstamtribune zitten.

In de Junglefreakshow speelt het publiek de grote hoofdrol. In een half uur tijd wordt het hele gezin uitgedaagd met vragen en opdrachten waarbij het niet alleen om kennis draait. De eetproef is het meest gevreesde onderdeel “Hierbij bepaalt het Junglerad wat de vrijwilligers uit het publiek moeten eten. Dit kan een snoepkikker zijn, maar ook een gedroogde meelworm’, licht mede-presentator Christiaan toe.

Tijdens de show wordt in het Jungletheater ook een aantal griezelige dieren op het podium getoond. “Onze nieuwste aanwinst is de reuzenslak. Zowel zijn formaat als de weetjes zijn indrukwekkend. Veel mensen weten bijvoorbeeld niet dat slakken hermafrodiet zijn. Dat wil zeggen dat zij zowel een mannetje als vrouwtje zijn.”, vertelt Christiaan.

Deelnemen aan de Junglefreakshow kan van 27 april tot en met 13 mei om 13:30 en 15:00 uur. Toegang tot de show is gratis op vertoon van een geldig dagentreebewijs. Kijk voor meer informatie over het meivakantieprogramma op www.orchideeenhoeve.nl.