Uitreiking ZooSite Awards

Uitreiking ZooSite Awards


By Inge - Posted on 16 Maart 2009

De afgelopen weken is ZooSite druk in de weer geweest met het uitreiken van een aantal van de awards aan hun respectievelijke winnaars. (klik op de foto's voor een groter exemplaar)

Antwerpse zoo

Maandag 4 mei, het heeft even geduurd om de afspraak rond te krijgen, maar vandaag krijgt ook de Antwerpse Zoo haar oorkonde voor 3e plaats "meest vernieuwende tuin". Commercieel directeur Anja Stas nam namens de Zoo de Award in ontvangst.

Op donderdag 9 april zijn we naar Bellewaerde park afgreisd om daar drie oorkondes te overhandigen. Deze kregen zij voor 3x een derde plaats, nl. voor Mooiste Zoo, Beste Educatie en Meest vernieuwende Tuin. De oorkondes hebben we bij de savanne overhandigd aan Anke Vanheirreweghe, PR & Promotions Manager.

Op zondag 5 april, in het openingsweekend van Parc Paradisio, hebben we de vijfde award uitgereikt. De award voor Meest bijzondere geboorte ging naar de schoenbekooievaren. De award hebben we op een nieuw stukje Paradisio uitgereikt aan eigenaar Eric Domb.

Op de openingsdag van de Apenheul, 1 april, hebben we een oorkonde uitgereikt aan de directeur  Bert de Boer op de Amazonebrug. Apenheul kreeg deze oorkonde voor de tweede plaats voor Meest vernieuwende Tuin.

Op zondag 15 maart werden twee awards uitgereikt in Diergaarde Blijdorp. Robert van Herk, hoofd Educatieve Dienst en ontwerper van diverse nieuwe verblijven, waaronder de in aanbouwzijnde Baobab-boom, kreeg de awards voor Meest Vernieuwende Tuin en Beste Educatie in handen. Daarnaast overhandigden we ook nog twee oorkondes voor de tweede plaats voor Mooiste Zoo en Mooiste Nieuwe Verblijf.
 

Een week eerder, op 8 maart nam Wim Verberkmoes, zoölogisch directeur van GaiaPark Kerkrade Zoo, de awards voor Mooiste Zoo en Mooiste Nieuwe Verblijf in ontvangst. Tevens ontving hij de oorkonde voor de tweede plaats in de categorie Beste Educatie.

 

 

Op donderdag 1 maart werd de oorkonde voor een tweede plaats in de categorie Meest Bijzondere Geboorte afgegeven aan Olmense Zoo.