EAZA

EAZA

warning: Creating default object from empty value in /home/zoo/domains/zoosite.nl/public_html/site/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Dit is een lijst van alle EAZA gerelateerde zaken op deze site

Save the Rhino t-shirt nu te bestellen!

Speciaal voor de EAZA South-East Asia Campaign is door TSH een "Save the Sumatran Rhino" t-shirt ontworpen.

Via ZooSite.nl is tot 10 februari dit t-shirt te bestellen voor slechts € 15,- exclusief verzendkosten. De winst op de t-shirts wordt volledig ter beschikking gesteld aan de EAZA Southeast Asia Campaign waar ZooSite een van de geregistreerde deelnemers aan is.

Het t-shirt is geschikt voor zowel vrouwen als mannen en is verkrijgbaar in de volgende maten:

Voor volwassen:
S - M - L - XL - XXL

Voor kinderen:
2 - 4 - 6 - 8 - 10 jaar oud.

Let op, het betreft een gelimiteerd t-shirt! Wereldwijd zullen slecht 500 van deze t-shirts gemaakt worden. Naast een t-shirt met een prachtig ontwerp is het shirt dus ook een echt collector's item. Bovendien helpt u direct mee met het beschermen van honderden wilde dieren in Zuid-Oost Azië en vraagt u met het dragen van het t-shirt aandacht voor de campagne en de bedreigingen die vele dieren, waaronder de Sumatraanse neushoorn, dagelijks moeten zien te overleven.

Om een t-shirt te bestellen stuur u een e-mail naar info@mooistedierentuin.nl. Vergeet niet uw maat en het aantal t-shirts dat u wilt bestellen door te geven.

Campagne 2012 - Southeast Asia Campaign

Het komende jaar voeren de dierentuinen van EAZA, in samenwerking met de IUCN Species Survival Commission (soorten overlevingscommissie van de internationale unie voor de bescherming van natuur, bekend van de “rode lijst” van bedreigde diersoorten) campagne voor de grote dieren van het Zuidoost Aziatische gebied. Vanzelfsprekend heeft ZooSite zich ook dit keer weer ten doel gesteld een leuk bedrag voor deze campagne op te halen.

Zoosite en de European Carnivore Campagne 2009

We staan er vaak niet bij stil, maar ook Europa kent veel roofdieren. Misschien zijn ze niet allemaal even imposant als leeuwen en tijgers, maar toch zitten er nog enkele flinke jongens tussen.

Campagne 2008 - Amphibian Ark

2008
Zoosite zet zich dit jaar mee in voor de EAZA Campagne 2008