orchideeenhoeve

orchideeenhoeve

warning: Creating default object from empty value in /home/zoo/domains/zoosite.nl/public_html/site/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Nieuwe diersoorten en Halloween in de Orchideeënhoeve

Deze herfstvakantie wordt het griezelen en bibberen geblazen in de Orchideeën Hoeve. Van 13 tot en met 28 oktober kunnen bezoekers kennismaken met een aantal zeer griezelige dieren die onlangs door het overdekte junglepark zijn geadopteerd. Onder andere een steppevaraan en een vier meter lange tijgerpython zullen zorgen voor spanning en sensatie tijdens de nieuwe familieshow ‘Eten of gegeten worden?!’.

Junglefreakshow terug in de orchideeënhoeve

Wegens groot succes brengt de Orchideeën Hoeve de Junglefreakshow in de meivakantie terug op de planken. Van 27 april tot en met 13 mei bestijgen de rangers van het tropische park het podium weer om het publiek op de proef te stellen met spannende opdrachten en junglevragen. Griezelige dieren zoals een meterslange slang en de zenuwslopende kokosnotenrace komen in deze interactieve show voorbij en laat het publiek op het puntje van de boomstamtribune zitten.

Orchideeënhoeve opent makirijk

Bezoekers van de Orchideeën Hoeve zijn sinds vandaag van harte welkom in het gloednieuwe Makirijk. Het nieuwe buitengebied werd vanmorgen in het bijzijn van bezoekers en jaarkaarthouders officieel geopend door mede-eigenaar Jeroen Maarssen en de aap. Met een stevige druk op de knop activeerden zij de toegangspoort van het Makirijk, waarna het publiek voor het eerst kennis kon maken met de nieuwe diersoorten.

De Orchideeën Hoeve opent nieuwe buitenbeleving

Op vrijdag 30 maart 2018 opent de Orchideeën Hoeve een gloednieuw buitengedeelte, genaamd ‘Het Makirijk’. In deze unieke natuurbeleving wordt de bezoeker door een idyllische buitenwereld geleid die wordt bewoond door allerlei nieuwe diersoorten.

Ontdek de sterren van de jungle in Orchideeënhoeve

In de jungle leven tal van bijzondere, bizarre en grappige talenten. In de voorjaarsvakantie staan deze sterren bij de Orchideeën Hoeve in de spotlight. Van 17 februari tot en met 4 maart kan de bezoeker in het overdekte park kennis maken met de Max Verstappen van de tropen, op de foto met tropische schoonheden en echte wereldrecordhouders ontmoeten.

Orchideeën Hoeve breekt opnieuw bezoekersrecord

De natuur als grote inspiratiebron voor een attractie blijkt een groeiend succes. De Orchideeën Hoeve heeft het afgelopen jaar opnieuw haar bezoekersrecord verbroken. In 2017 trok het tropische park 254.000 bezoekers, een stijging van 9% ten opzichte van het jaar daarvoor.

Explosie aan vlinders in de Orchideeënhoeve

Deze zomer kan de vlinderliefhebber zijn hart ophalen in de Orchideeën Hoeve. Door succesvolle eigen vlinderkweek en de import van 400 Afrikaanse vlinders vliegt er nu een recordaantal vlinders in het tropische park.

de Orchideeënhoeve opent jungletheater

Op Goede Vrijdag opent de Orchideeën Hoeve om 14:00 uur de deuren naar het gloednieuwe Jungletheater. In deze kersverse showruimte waant de bezoeker zich even in een tropisch regenwoud, waar ze een goedgemutste ontdekkingsreiziger tegenkomen. Vanaf de boomstamzitjes neemt de ontdekkingsreiziger de bezoeker mee in een spannend verhaal over vleesetende planten, giftige vlinders en reusachtige slangen.

Het Jungletheater

‘Zwevende’ Bloementuin brengt bezoekersaantallen in de lift

De Orchideeën Hoeve ontving het afgelopen jaar een recordaantal bezoekers. In 2016 trok het tropische park 233.000 gasten. Het gezinsuitje in Luttelgeest overtreft hiermee het eerder behaalde bezoekersrecord in 2015 met maar liefst 27.000 bezoekers. De stijging is te danken aan de openingen van het nieuwe Mangrovebos Speelparadijs en wereldattractie de ‘Zwevende’ Bloementuin.

Speur in de herfstvakantie mee naar junglegeheimen in de Orchideeën Hoeve

In de herfstvakantie kan er in de Orchideeën Hoeve gespeurd worden naar de gekste en diepste geheimen uit de jungle. Van 15 tot en met 30 oktober wordt elke junglemysterie in het geheel overdekte park opgelost tijdens de geheimzinnige speurtocht en de spannende show ‘Meet & Greet met Junglegeheimen’. Daarnaast onthult de Orchideeën Hoeve op 15 oktober haar grootste geheim: de splinternieuwe ‘zwevende’ bloementuin.